O nama – Stamevski

„Okusi se ne rađaju, nego stvaraju“ – Mark Twain.

Desetljeća i desetljeća putovanja u stvaranju okusa koji će biti sinonim za savršenstvo nije uvijek bilo lako i jednostavno…

Davne 1953.godine u Staroj Pazovi, Veselin Stamevski sa svojom suprugom otvara malu pekaru u susjedstvu. U to vrijeme nije mogao ni sanjati da će nakon 66 godina tri generacije kasnije, ta ista pekara prerasti u jednu od vodećih slastičarskih tvrtki u zemlji. Kao i svaku uspješnu priču, i našu krasi skroman početak, posvećen rad, bezbroj malih i velikih odricanja i pregršt truda.

Nekada, naša pekara imala je samo tri zaposlenika, a danas Stamevski tim zapošljava više od 150 ljudi! Proizvodili smo 100 kruhova dnevno, a danas je to više od 30 tona poslastica mjesečno!

Naše Orasnice mogli ste kupiti samo u Staroj Pazovi, u mjestu gde se trenutno nalaze dvije prodavaonice Stamevski, a danas ih možete kupiti u više od 400 prodajnih mjesta širom Srbije, u Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Tijekom godina, proširivali smo svoje poslovanje, a ulaganje u kvalitetu bilo je i ostalo imperativ našeg rada

Neka vaše proslave budu slađe uz Stamevski torte i kolače!

Najmaštovitije svadbene i rođendanske torte, kao i torte za svaku drugu vama dragu i važnu prigodu, napravit ćemo s puno ljubavi i lijepih želja. Bilo da ste ljubitelj čokoladnih ili voćnih torti ili kolača, uvijek smo vas spremni saslušati, a svojim prijedlogom pomoći vam da napravite savršen izbor!

Kroz svako dobro i manje dobro iskustvo kroz koje smo prošli, vi, kao naši kupci uvijek ste nam bili na prvom mjestu! Vrijednosti koje su postale sinonim našeg rada, pored vjernosti najkvalitetnijim sastojcima jesu posvećenost i ljubav, koje iz godine u godinu prepoznajete. Hvala vam na tome!

Svaki kolač je ručno spremljen, svaki orah je, dan danas, ručno probran, svaki biskvit i list ručno premazani i svaki ukras dodirom izrađen. Sve s našim potpisom, napravili smo mi, strojevima ne vjerujemo, našim ljudima... uvijek.

Kada okusite čokoladu u našim poslasticama, osjetit ćete punoću, glatkoću, miris, poeziju okusa koju daju samo najbolje svjetske čokolade.

Počeli smo s kraljevskim okusima, svaka torta ima svoju tradiciju…..doboš, reform , esterhazi…..mi je njegujemo, čuvamo i prenosimo.

Naše poslovanje je usklađeno sa standardima FSSC 22000 i ISO 9001:2015, kao potvrda sigurnosti za Vaše povjerenje.

Nas team

Bez njih ništa ne bi bilo moguće...
predstavljamo Vam mali dio našeg tima

Osnovni podaci

DOLCE FUTURA d.o.o. za usluge, Bleiweisova ulica 26, Zagreb
Trgovački sud u Zagrebu, MBS 081306985, OIB 23384219605

MAIL: [email protected]

MOBITEL: 0955332430